Tisdag

Igår tog jag och Maya en promenad och försökte löpa lite. Turen slutade med 7.3 km och vi (JAG!!) orkade springa en hel kilometer utan att stanna. Lät dumt det där, haha. Ni som inte förstår så hatar jag att löpa, och har aldrig gjort det. Och har ingen kondition till det heller, men som ni kanske ser så försöker jag iallafall. Jag känner mig stolt. Får skryta lite, hihi. Så det funkar bättre och bättre, heeeeja mig!!

Idag ska vi nog unna oss med lite lydnads-träning på klubben i eftermiddag. Tror det va några fler som skulle med. Roligare om fler än med. Och det är väldigt bra om vi kan försökta köra lydnad en gång i veckan för att hålla minnet friskt. Om vi hinner så ska vi ta en promenad och då ska Maya få ha sin klävjeväska för lite annan träning. Vi måste va i form till på Lördag då vi ska på utställning, iofs är det väl Maya som ska va i trim ;) Men ändå. Hehe.

Och fan vad jag längtar till min semester, v30+31 har jag. Funderar på om jag ska ta en v32 också. Men vi har  planer på att åka utomlands i vinter istället, över jul+nyår kanske vi ska till thailand eller något annat roligt ställe. Utomlands utan att tänka på tider, rutiner, tvättning, inga djur att tänka på osv.
Men det är iofs skönt att bara vara hemma och vara ledig. Det funkar det med. MEN det skulle va skönt med lite värme, sol och bad! Inte sant? ;P Men annars är det "bara" 8 (9 med idag) arbetsdagar kvar till min semester. LÄÄÄNGTAR!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0