Torsdag

Hej, dålig uppdatering.
Men kan meddela att det gick bättre på Jessie Cup än jag trodde! Jag lägger in det på "Mayas tävlingar" när jag kan. Då lägger jag in mina poäng, snitt och kommentarer.

Igår var det röd-dag, och nationaldagen. Då åkte jag till hultet där Maya fick leka av sig med en annan vovvsing, och sen åkte jag, mamma och Ficus till Filipstad för "handling" av mat. Det är faktist stor skillnad på pris att handla där än här, hur fan kan det komma sig? :b Jag köpte även hårfärg som ska sättas i idag. Lite mahogny färg. Är så sugen på att färga håret, så jag får göra det. Blir det inte bra har jag en "reserv"-färg sen sist jag färgade. Fniss!
Och efter det blev det mat, och så åkte vi och hälsade på en annan kompis till oss. Sen åkte jag hem och fick se att Johannes var hemma. Och (som vanligt) hade lastbilen gått sönder.. Haha, hans jävla tur!
Men som ni såg så blev det bra mycket gjort igår på "lediga" dagen. Hann till och med slå in pappas paket. Hoppas han blir glad nu. Det skulle jag bli iallafall! Pappa ♥

Annars idag så har jag "Fredag" igen. Är ledig imorgon. Ska hjälpa mamma och förbereda allt med tårta, mat etc. Pappa fyller imorgon. 50 gubb-år! Så, vi får väl se om jag har så mycket tid att blogga imorgon ;b Men apropå hack-körv. Jag tror Mayas Klövjeväska kommer idag, då ska vi inviga den också. Eller så kommer den imorgon. Det spörs.

Ajja, jag ska strax på möte så jag måste publicera detta nu. Byebye!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0