Onsdag

Igår blev det faktist en megalång promenad. Hade ju Charlie på besök! Så vi tog oss en tur på ca 7 km, och jag märkte det i mina fötter. Har ett par gamla utslitna skor som behöver snart kastas.. Inte undra på att jag fick ont i fossingarna. Så, när lönen kommer så blir det iväg till Örebro/Karlstad/Karlskoga för att köpa mig ett par bra gå-skor. Hade ett par förut, med sånna där "bollar" under men jag fick ju "punka".. Alltså, enda kulan under skon blev platt. De måste ha används för mycket? ;P Men FAN så sköna de var, får nog kanske bli ett par till sånna.

Idag blir det också en promenad. Med mitt hjärta -Ficus denna gång, sen KANSKE Charlie kommer ikväll igen. Får se.. Han blir så glad om han får bli med så, han behöver lära sig att gå med andra. Men det återstår och ser senare. Maya är iallafall med i bilen nu här på jobbet, det är inte kul att sitta i buren men ibland måste hon göra det också. Johannes blir sen hem, så då tänkte jag att då kan Maya få bli med och sitta och titta på allt som rör sig. Det är spännande, jag har inte hört nå pip och gnäll än iallafall! ;p

Jaja, vi får höras senare eller något. Ha en bra dag på er.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0