Svar

Fick några frågor iallafall, så här kommer svaren. Ett svar är långt, men lite ledsamt.


L
Vad är din favorit serie och vad är din favorit film?
Svar: Jag är helt förälskad i serien "Glee". Det är min favorit, mest av allt. Men sen tycker jag även om 2½man, Simpsons och The Middle. Min favorit film är en gammal klassiker "Walk the Line" som handlar om Johnny Cash. And i love his music. ♥

flatten
vf valde du/ni just en flatte? :)
Svar
: Jadu, det blev bara så. Vi var inne på en Golden Retriever först bara för att dom hade en golden innan (han dog tyvärr 2 veckor innan vi hämta våran tjej). Men då frågade jag om vi kunde ta en Flat, eftersom det inte är så många som har en sån. Och ja, så gick det. Och vi ångrar absolut INGENTING om hundval. Maya är verkligen lugn, omtänksam, glad och pålitlig. Inte alls jobbig. Hon anpassar sig efter mig/oss.

Emma
vad är det värsta du har vart me om? Kram
Svar: OBS MYCKET. Det är värre än det jag berättar nu, när jag varit med om det så är det otroligt. Och, sen i efterhand så märker man hur chockad och paff man blir. Och att man MÅSTE tänka efter först. Oj, det blir en lång historia. Det var en sommar. Vi var i våran sommarstuga och firade midsommar. MEN.. En dag skulle jag köra pappa på vattenskidor (med motorbåten). Och jag hade gjort allt jag skulle, titla ner motorn etc. MEN, när pappa åkte sicksack mellan  vågorna så lutade båten asmycket åt höger. Det var så läskigt, jag kunde ta tag i vattnet utan att böja mig. Så jag hoppade ur båten, och hade såklart INTE satt på mig "livlinan" (den man har runt armen IFALL man skulle ramla ur). Och när jag hoppade ur fick jag tydligen ratten med mig, och båten kom emot mig och pappa som låg i vattnet. Jag simmade åt ett håll, men jag vände. Men skulle jag ha fortsätt åt första hållet som jag simmade så skulle jag ha blivit påkörd. När båten kom emot mig så hörde jag pappa skrika "DYK!!! DYK!!!!!" panikslagen med det kopplade inte för mig. Räddningen var när våran kusin hade med sig sin vatten skoter, och vi kunde "fånga" in båten.
Sen så fick jag reda på att pappa blev så rädd så han bröt av skidorna på mitten och kastade dom. Grät sig till sängs och när han vaknade så var det första han sa "jag kunde ha förlorat Sara", och sålde båten 3 dagar senare. Det som gjorde mest ont var att se min pappa så ledsen. Där brast det för mig. Ja, nu vet ni min värsta grej..

Egoina
Vad gör du på din fritid?
Svar
: Jag är mycket ute och går, uteliv liksom nu när det börjar bli fint väder. Och håller mycket på med min hund. Jag har väldigt intresse för lydnad & Agility, så Maya (hunden) går först nästan i alla lägen ;)

Maria O
Varför bloggar du?
Svar: Jadu.. Jag tycker om att skriva min tankar och åsikter offentligt. Jag gillar att utrycka mig. Och bloggen är som en dagbok som många kan läsa. Men dom som är riktigt privata åker ju såklart inte med i dagboken. Mycket kommer med här, men inte allt ;)   


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0