Tisdag, sjuk..

Hej på er. 
Igår gick jag hem på lunch, mådde INGE bra alls. Frös, svettas, frös svettas, låter som en kråka och hostar. Så när jag kom hem stoppade jag tempen i munnen och inväntade ett pip, och pipet slutade på... *trumvirvel* 39.0 grader. Och då var det inte undra på att jag har varit så himla slö och frusen..
Och när jag blir sjuk, då blir jag sjuk också! Kan bli någorlunda förkyld och så, men det var bra längesen jag var så sjuk som jag blev igår. Kom från ingenstans! :( Igår vid 18.00 så gick jag upp och la mig.. Jag var helt borta, snurra i huvudet. Sov en timme ungefär, sen piggnade jag till lite. Tur så kom Johannes mormor och tog Maysan imorse, så slapp jag gå ut i kylan. Jag kan även erkänna att det var skönt att få sova ut, det var ett tag sen och att jag inte behövde tänka på Maya för mycket. Kan ju ta ut henne på gården och så, men inge längre promenader inte.. Men snart du Maysan, så är det fart igen! :D 

Jaja, det blev en vilodag idag med. Så får jag tagga för jobb och att jag är mer frisk imorgon! :) Jag som aldrig brukar vara sjuk, det var hur längesen som helst jag var sängliggandes.. Men men, alla blir sjuka! Nej nu ska jag inta soffläge och en bra film, och sen se vad febertermometern säger.. BBL.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0