Ibland är Telia snabba

Igår skrev jag om "mobila-problem" och om mitt abonnemang. Och ja, jag har låst telefon i 24 månader nu. Så har Spotify och Telia navigator i 1 år. YEY! OCH så fick man en mobil på köpet. Jag hade bra beslutsångest där om vilken jag skulle ta. Hallå, gratis telefon nästan! ;) Men såhär tänkte jag; En iPhone har jag redan, fast endast en 4:a. Och den ser exakt likadan ut som 4S. Samma design, samma knapp, samma färger, samma allt. Och det vore smidigt med en sån, för jag har alla grejer till en iPhone. Laddare, FM sändare, hörlurar etc. Sen tänkte jag på Sony Ericsson telefon.. Men nja, SE:s touch telefoner har jag svårt för. SE var bäst när det handlar om knapp-telefoner.  Då var det BARA Sony Ericsson som gällde. 
Och som ni kanske har förstått så valde jag en Samsung Galaxy S2. Dom har fått bäst i test på allt, och har bra kamera och allt sånt. Den är inte låst heller, och jag vill ju prova på något nytt! Så om jag inte tycker om den så har jag kvar min älskvärda iPhone 4 och säljer till någon annan som vill ha den. Och om jag tycker om samsungen så ska älskling köpa iPhonen av mig. 

Och jag kan meddela att igår em ringde jag om telefonen, och jag fick hämta ut den nu på lunchen. Ibland är de fan snabba, men aldrig annars ;) Så nu vet ni vad jag ska pyssla med ikväll efter hårdträningen med Maya. Få igång den omtalade samsungen


Hoppas den är så enkel, bra och bäst som alla säger. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0