Månadstävling

Och ja, det gick som det gick..
När vi kom dit fick vi välja ut 5 moment av 7, vi drog lappar själva. Jag fick tandvisning, linförighet, inkallning, ställande och platsläggande. Något som vi kan någorlunda.. Eller?
Jora, det gick skapligt. Men när vi gick linförigheten var hon i en helt annan värld. Hon gick och snosade för sig själv. Det gillade inte matte! Alla i "våran" grupp hade delar som inte alls funkade fast dom SKA kunna det. Och dom KAN det på kurserna. Men det är som dom säger.. På kurs-kvällarna så är vi ensamma på plan, förutom en annan kurs. Men dom är ju i en "slunga" och tränar sitt. Och igår gick det hundar på hela planen, bredvid oss, bakom oss, framför oss och tränade/lekte/härjade. Klart Maya kollade på dom. Men som sagt, det var faktist en helt okej "nybörjar"-tävling för oss.

Vet ej vart vi kom, men tror vi tog ledningen i LYD1 iallafall. Får se resultatet på Måndag! ;D *trumvirvel!* pännanndeeee! Och sen kom inte Alice och tog kort, så det blev inge bilder. Typiskt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0