Torsdag

Det blev faktist en städdag igår, jävlar vad skönt det kändes. Efter det blev det en lång promenad, och då fick vi även Charlie på besök. Eller jag erbjöd mig att ta med han ut och gå. Och det fick jag. Svärmor skulle ändå hem och sova, och han hade inte fått sin promenad än. Då var jag snäll och tog ut han så han kunde få träna lite "trafik"-träning. Han bor nämligen i skogen! Hon blev så glad. Då ligger man på ännu mer "plus"-sidan! ;) Höhö!
Efter promenaden så körde vi hem han, och sen blev det mat för oss. Jag slog på en film i sovrummet, men jag somnade nog på direkten! Eller, efter max 20 minuter iallafall. Fan så skönt det var..

Men ikväll är det Agility-träning. Men som det ser ut just nu så kommer vädret skita sig totalt. Det är ju självklart när jag/vi ska vara ute och hoppa & skutta. Men vad gör man inte för lill-tösa? :*
Men förhoppningsvis håller vi inte på så länge idag, då kan jag ta mig hemmåt och mysa ner mig i soffan under filten och invänta Morgondagen bara. Skönt, en dag kvar.. Sen helg! Och nästa vecka är vi lång-lediga IGEN.. Eller, vi tar ut håldag på Fredag :P Riktigt smart det där, och vilket underbart jobb jag har! I love my liiiiife!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0