Fredag och Bergslagsmarknad.

Hej på er, har ni också helg snart? ^^
Idag tar jag helg tidigt, det ska bli så himla skönt. Och inte nog med det, jag ska även på massage kl. 14.00. Så det är väl därför jag tar helg så tidigt. Det passa faktist skitbra eftersom jag har ont i min rygg.
Efter massagen får vi se vad som händer, ett träningspass med Maya kanske? Så får hon ta en "vilo-dag" imorgon. Eller tvärtom.. Ajja, får se. Solen skiner och det är underbart väder för tillfället. Kanske fiske-kväll? Hmm...
 
Ihelgen är det även bergslagsmarken här i bygda. Karuseller, massa stånd, kasta pengar i sjön med allt köp man gör osv. Men folk älskar't. Så imorgon på fm/dagen ska jag väl vara på marknaden och titta runt lite. Alltid kul med så mycket folk på ett och samma ställe! ;)
Och ikväll så är det bara karusellerna som är öppna. Som tur är så bor vi nära, och har inte alls långt att gå. OCH vi hör inte ett ljud av marken när vi är hemma. Om vi inte går ut på gården.. Men ändå! (:
 
Men det återstår och ser ikväll som lusten och orken säger. Nej dags att jobba lite, fast jag har lunch! C ya!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0