Måndag

Hej på er.
Ja ni såg väl hur det gick igår på tävlingen? Det står på inlägget som skrevs innan detta. Usch, jäkla skitdag! 
 Vet ni vad som hände mer igår då? Efter tävlingen när vi kom hem så ligger våran fisk halvuppäten på golvet. Och det låg lite blod och fiskfjäll på golvet för att katten antagligen hade lekt med fisken. 
R.I.P GULLAN! :( Hon blev ungefär 4 år, men ändå. En sån död vill väl ingen ha? Jäääääkla katt!   
Men sen så valde jag att inte göra någonting mer igår för jag ville inte ha mer otur än vad jag redan hade igår. Så det blev tv+soffhäng och kollade på det nya programmet X-factor. Helt okej program! :)
 
Men idag är det Måndag. Ny dag, ny vecka och nya möjligheter. Nu får vi ladda om batterierna och se det positivt. Idag har jag ringt vårdcentralen angående mina finnar. Har väntat länge nu och provat alla slags finn-medel men det verkar aldrig funka.. Är så nöjd på dom! Jag är så trött att behöva sminka mig varannan dag. Så dom ska ringa mig vid 8.25 tiden, och då får vi se vad som säger om det.
Och i eftermiddag så ska det nog bli en träningskväll på bruks med Malin och kanske Emma. Undra om min kamera ska få bli med då? Hmm.... Bilder är alltid roligt! ^^,
 
Men nu måste jag sluta skriva, vårdcentralen ringer mig snart. Hejsvejs så länge.


Kommentarer
Postat av: Elin och Billy

Låter som en riktigt dålig dag, stackars fisk :(( och trist med tävlingen, men bara att ta nya tag! :)

Svar: Ja, det va en skitdag igår! Pecis, nya tag! =D Men jag kände själv att det var bra med en sån tävling både för mig och Maya. Liksom att det kan ju helt plötsligt komma en dag då vi åker på ett annat ställe och är på. Som igår, på tävlingen ;p
Sara

2012-09-10 @ 14:43:01
URL: http://elinselin.se/wordpress

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0