Måndag

Åh gud, vart ska jag börja någonstans?

Gårdagen blev ganska chill. Patrik var pokernörd och tokspela poker. Men han åkte ur bra snabbt, så det var skönt. Kunde man lägga sig i tid. Och idag har jag jobbat, jobbat och jobbat. Fick åka hem till lägenheten och äta lite mat, färgade mitt hår och duschade. Nu är jag faktist fräsch!

Men jag tänkte nämna lite om vad som händer framöver för mig..
4 december; Lön - Massa cash!
14 december; Ullared - julklapps shopping :)
24 december; Julafton - Familjemys(?)
28 december; Göteborg - hockey med E och S. (Frölunda mot FBK)
31 december; Nyår - Efter nyår blir jag arbetslös.. Yey...

Men sen så har jag och P pratat om utomlandsresa till Thailand(?) eller vart det nu blir. Så jag får tokjobba, och tokspara pengar. Och jag ska fan bli snål.. Här ska jag inte låna ut pengar mer, eller köpa så mycket grejer. Jag vill åka utomlands! Jag vill! Men vi får väl se. Så spara pengar, bli snål och tjäna massa pengar är mitt mål..

Men nu ska väl tala lite med mamma och mysa lite med Rambo medans jag är här. Rambo är min andra älskling, han har jämt tid med mig! =D Pappa är på jobbet, han är iaf inte här.. Sen så vi får väl se om jag kan få internet ikväll när jag  kommer hem till lägenheten och skriva lite, om jag tror rätt så ska han spela (igen!). Tokfan som ska spela.. Men det är hans pengar, så visst får han väl spela. Nej nu väntar Rambo på mig. Återkommer när jag kan.

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0