Kort och gott

Hejdär. Det får bli ett kort inlägg.
Det blev en promenad med dubbel J and the dogs. Blev en kort-tur eftersom vi skulle se hur hundarna funkade ihop. Jag hade med mig min lilla tös, jag tyckte iallafall att hon va duktig (:  Sen så blev det till mamma så Rambo fick träffa Ronja, och sen körde jag hem henne. Då blev det en snabbis till Ica där jag träffade C&V. Stod och samtala lite med dom, sen drog jag hem..
  Men nu ska jag träna på min träningsmaskin lite, och sedan ta en dusch. För jag har faktist bytt sängkläder idag, måste vara ren och fräsch i de nya sängkläderna. Man kan ju inte sova smutsig (: Och efter duschen så blir det att ta den braiga platsen i soffan och se på tvn. Och gotta mig med en av mina Ramlösor och min Tofifee (A) Ikväll är det nya program av 2½ man, och Svenska Hollywoodfruar.. Får blippa mellan kanalerna för att hinna med både kanalrna (: För tjejer kan ju göra 2 saker samtigt, eller hur va det där? ;)

Men nu måste jag rappa på lite innan Patrik kommer hem och tar tvn ifrån mig! Och det får han inte :D
Ha en bra kväll. Puss och Godkväll ;b


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0