Tihihihi!

Dagen blev bara bättre ju mer tiden gick! (:
Jag åt god mat, sedan åkte jag hem till mamma och träffa den bästaste godingen i världen - Rambo (han gör mig jämt glad och ännu gladare!). Sen blev det fika lite med Amanda och Victoria på Guldkringlan.. Sen drog vi till Silvergruvan för att träffa 2 glada muppar - Robin&Jocke. Sen åkte vi hem sväng, åt lite mat och nu är jag hemma. Men en sak jag borde bärja tänka på är att jag måste sluta handla småsaker hela tiden, snart så är det helt tomt på kortet. Måste minst ha 2000 i hyra, mat, telefonräkning mm (om de behövs) och sedan har jag lite cash att leva på. Men sen så har jag antagligen fått jobb på 2 ställen.. 1 av dom är jag nästan säker på att jag har fast jobb, det är ett telejobb. Det andra är förmodligen ett sommarjobb på Delmat (han som fixar sommarjobbare sa att jag låg bra till iallafall). Så om jag har en väldans tur så kan jag faktist kombinera båda arbetena. Skulle funka bra, men då kommer det bli en hård sommar! Men vem fan tackar nej till pengar i dagens läge? Men tackar ju ja till nästan vadsomhelst nu för tiden..

Men nu ska jag nog slå på en bra kanal på tvn och götta ner mig i soffan och invänta älskling. Han ska också få känna på min glädje ikväll, med massor med kramar och mys. Ha en bra kväll, och sov gott! (:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0