En äldre dam berättar & Jag är inte här

Dessa berättelser är sanna sägs det. Så jag va tvungen att läsa, och jag fastnade för dom direkt. Det är typ av spökberättelser.

En äldre dam berättar. 
"Jag hade en syster i Stockholm, som hade varit mycket sjuk, men nu var på bättringsvägen. Hon brukade ganska ofta hälsa på mig. En natt vaknade jag och tyckte att det rörde sig i rummet. När jag tittade åt dörren såg jag ltie svagt min syster. Då försvann hon. Jag tände lampan, det va klockan tre. Jag tänkte: "Nu dog min syster Hanna." På morgonen när jag åt min frukost, ringde telefonen. Jag tänkte genast: "Nu är det Lennart (min systers son), som talar om att min syster är död. Det var det också. Han talade om att min syster hade dött klockan tre den gångna natten."

Jag är inte här.
En kvinna i en Norrlandsstad berättar om sin make som dog i början på november 1992 och som enligt sin önskan gravsatter o svärföräldrarnas grav i en annan Norrlandsstad. I Mars 1993 gör hon ett besök på kyrkogården..
" Jag parkerar bilen och ser mig omkring. Det är så vackert inom området. Snön är som krusig och jag promenerar förbi björkarna och tänker: Tänk om de gamla finge vakna upp och se hur vackert det är idag. När jag ska svänga till vänster blir jag liksom stoppad av en vind runt omkring mig och jag hör min makes röst*: "Jag är inte här, jag är hos Gud." Jag blir som förstummad av upplevelsen. Jag ser mig omkring. I handen har jag min bilnyckel, inte en människa finns inom räckhåll."


Haha, lite roliga berättelser tycker jag ;b
Tänk om det skulle hända en själv liksom?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0