Torsdag

.. och jag har hunnit med en del saker redan.
* Jobbat
* Ätit mat
* Varit i Mettjärn (mor och far är där).
* Lagt in lite musik i iPoden och mobilen.

Och sen så har jag ju lite småsaker kvar att göra. Jag ska packa, så slipper jag tokpacka imorgon. Eftersom bilen går ca 27 mil härifrån så måste man ha lite saker.. Och inte "oj jag glömde det". Så jag måste också kolla hur vädret kommer vara i helgen, så jag vet vad jag ska packa.... Det kommer säkert vara regn, hela helgen.. Bara för att vi äntligen kommer iväg någonstans!
Och sen så undertiden så väntar jag på Patricia, vi ska umgås lite och så. Men hon är så himla seg! Vi ska iväg och sola tänkte vi, och sedan bara chilla. Eller, jag är svintrött så jag kommer ta det så lugnt ;p
 Men ja, imorgon får vi se vad jag hinner med. Jag antar att jag kommer ha tid att sitta här en sista stund eller något. Patrik slutar någon gång under eftermiddagen, så vi åker direkt han slutar imorgon. Jag ser inte fram emot bilfärden, men det kommer bli underbart att komma bort från hålan. Så, jag kommer finnas på sms/ringa till mobilen eller FB (i mobilen)om ni vill ha tag på mig ;) Men men, det kommer nog mer info imorgon när jag själv vet mer.

Nej, nu ska jag se vad Patros gör! <3
Godkväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0