Filmdags

Alltså, jag måste bara välja ut några bra filmer som jag verkligen älskar.
1. PS.ILoveYou - Holly och Gerry är ett ungt par som varit gifta i 9 år och fortfarande älskar varandra innerligt. När så Gerry dör av en sjukdom står Holly ensam kvar utan att veta hur hon någonsin ska kunna gå vidare. Så börjar brev dyka upp till henne, brev som Gerry skrev innan han dog och som är menade ska hjälpa henne att börja leva igen. 

 2. StickIt - Efter att ha brutit mot lagen döms den rebelliska ex-gymnasten Haley Graham (Peregrym) till ett straff värre än fängelse – hon måste delta i ett elitgymnastprogram under ledning av en legendarisk men stenhård coach (Bridges). När Haley tvingas återvända till den stränga värld hon en gång lämnade, vänder hon snabbt upp och ner på den strikta skolan. Men medan kärleken till sporten vaknar till liv igen, lär hon sig också några tuffa läxor om att köra sitt eget race och upptäcker vad det innebär att vara en vän.

 3. RaiseYourVoice - en ung snygg tjej som drömmer om en karriär som sångers
ka. Men när hennes bror plötsligt omkommer i en bilolycka verkar det som allas drömmar dör ut...och så även hennes. Terris mamma och moster beslutar sig trots hennes pappas motstånd, att skicka Terri till en musikskola i L.A. Livet i L.A är till en början skrämmande men inte i närheten så stressande som hennes nya vänners talanger på skolan. Terri träffar rebellen Jay och tillsammans upptäcker de kärleken. 

 4.  JohnTuckerMustDie - Hämnden har aldrig varit så ljuv som när tre tjejer upptäcker att de allihop dejtat skolans snygging. Nu är det endast deras uppfinningsrikedom som sätter gränsen för hur långt de är villiga att gå för att smutskasta honom, förstöra hans rykte och slutligen krossa hans hjärta. 

5. SydneyWhite - En vacker ny elev på college försöker gå med i samma systerförening som hennes mor en gång var med i, men efter att ha upptäckt att föreningen har förändrats kraftigt med åren finner Sydney en ny fristad hos sju utstötta. Med hjälp av sina nya vänner inleder hon arbetet med att förändra skolans hierarki.


Mina 3 favoriter. Men sen har vi ju Bring it on filmerna, Coyote Ugly, A walk to remember, Step up & 2an, Just Friends, The Prince and me 1 och 2, Sex drive. Alltså, jag kan ju räkna upp massor. Men det är en del av dom som jag har fastnat för iallafall. Några som duger? ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0