18 Januari 2010

Hejdär.
Äntligen så är första arbetsdagen avklarad på denna långa vecka, men träligt nog så är det bara måndag. Och det betyder att det är långt till helg igen. Usch för måndagar!

Men mina mål för dagen är att hänga tvätt när jag kommer hem (är hos mammsen och pappsen nu), och sedan gå ner till Ica för att handla. För imorgon får jag besök av en old friend, and i like it! Resterande av kvällen bli chill framför tvn, med något bra tvprogram hoppas jag. Har för mig att det inte brukar vara så bra på måndagar(?). Vi får väl se med det. För nu ska jag fixa lite, och kolla posten. (Har ej ändrat min adress än.) Ha en bra eftermiddag och kväll. Tjofräs



Föresten, idag är har jag och Patrik varit tillsammans i 2 år & 4 månader. Fyfan vad tiden går fort.. Eller vad säger ni? ;/ Men man brukar säga att har man roligt så går tiden snabbare, och det stämmer. Men längre än så kommer det bli älskling, för jag älskar dig!



Kommentarer
Postat av: belinda

grattis !:)

2010-01-18 @ 16:58:37
URL: http://belindaasiren.blogg.se/
Postat av: Heidi

Grattis =)

2010-01-18 @ 19:30:34
URL: http://hayliemery.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0