Hej Onsdag!

Dagen har just börjat, och det är dags att bege sig till Skåln snart för massa filmmys! Det gillar jag (: Med Milan och Vican såklart. Men först blir det ICA för att handla godsaker som ska med. Sen så blir det mer mys, och mer mys. Tjejer, ni är bäst! Ni gör mina dagar <3

Men sen ikväll blir det sova, för det är dags att jobba imorgon. Ni vet, vi som jobbar tjänar pengar och pengar är bra att ha. Iallafall för oss som kan ta hand om sitt liv (: Men ni får ha en bra dag. Kraaaam!



Kommentarer
Postat av: Anonym

vad menar du med dom som har ett liv, och ett jobb och får pengar? menar du att dom som inte har jobb är totalt meningslösa och dumma i huvudet eller ? :S

jag är glad att jag får pengar iallafall!

2010-01-06 @ 19:00:13
URL: http://sophiapatricia.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag håller med sofia.

2010-01-06 @ 23:22:24
URL: http://carrrrru.blogg.se/
Postat av: Sara L

Hej. Nej, det är inte så jag menar. Ni har ingen aning om vad jag menar och vad allt handlar. Tar ni åt er dig så är det upp till er. Annars behöver ni inte ens bry er, eller skriva nått. Så sluta med det ni håller på med. Speciellt du!

2010-01-07 @ 08:54:02
URL: http://saruupullan.blogg.se/saraleppanen
Postat av: E

Hellre har man ett jobb och ett liv att ta hand om än att bara sitta hemma och inte ha nå att göra förutom att spendera pengar.. Själv går jag i skola och får ändå pengar, men då gör man ju nå 5 dagar i veckan..

2010-01-07 @ 10:54:46
URL: http://miilaaaan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0