Ingen dag är den andra lik

Hejtjatjena.
Imorse drog mina föräldrar iväg, de börja sin långa resa mot Norge där de då ska fiska en hel vecka. Och jag kommer inte träffa min Rambo på länge, men det ska nog gå bra. Patrik får väl duga lite mer då! ;) Haha, elak jag va där då. Men som sagt, de har åkt. Jag ska väl ta hand om huset och se om det inte är nå fel medans de är borta. Ta in posten, vattna blommor, ta hand om Foppisen osv. Tihihihi.. (:

Men annars idag så får vi väl se vad som händer. Försöker övertala Patrik att vi ska göra någonting tillsammans. Vadfan, en helg som ingen av oss har något att göra liksom. Så nått tycker jag ska göra.. Men frågan är bara... Vad?! Jag tror jag ska övertala han att åka till Strömsdal och äta god mat, men kanske tar med oss fler? Kul om fler är med också. Men går att mysa iväg själva också, så det spelar ingen roll överhuvetaget. Sen blir det väl lugnt ikväll, ifall vi ska upp imöra bitti för att dra till Motala. Karln kanske ska ha en bil.... Eller, vad vet jag! ;p Haha. Nej nu ska jag duscha och se till att väcka Putte till liv igen. Han ligger i soffan och grisar. Ha en bra dag. Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0