Men...

Händelse nummer 1: Något som gjorde mig lite extra glad va att jag städade på tandläkarn nu på kvällen (hade sällskap, lilla frida!), och sen betyder det att jag har sovmorgon imorgon. Jag börjar inte förens kl 09.00! Och har bara 2 timmar på fyrklövern.
Händelse nummer 2: Jag har ju haft en AINO telefon, och jag köpte trygghetsgaranti. Och nu har jag utnyttjat det. Så jag skulle få en helt ny telefon.. Men sen ringer det dolt nummer till mig och säger att AINO har slutat tillverkats! VAAAAA, sa jag i örat på han. Men sen visade det sig att jag fick välja vilken telefon jag ville ;) Exakt vilken jag ville!!!! :) Det nu, nu jävlar blev ni avis era jävlar! Mohahahaha! 
Händelse nummer 3: Ikväll får jag lite sällskap av min pärla. Jessie! <3 Jag ska möta upp henne, så ska vi gå hem till henne och sen tillbaka hit för att mysa och se på någon bra film. Tror det blev filmen "The Wolfman". Hoppas den är bra.. Ni som har sett den, är den bra eller? :) Sen kanske det blir något gott till, ingen som vet.

Nej, nu ska jag möta upp Jessie, så ska vi ta våran promenad.
Auf Widersehen.


Kommentarer
Postat av: cassiih

Jag tycker inte att The wolfman är nå bra. Den verkade skit bra på reklamen men blev besviken :P

2010-07-14 @ 17:55:15
URL: http://cassiihtiurinen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0