Jag måste skärpa mig

Jag bloggar dåligt! Fy skam på mig! Ska bättra mig, ska försöka iallafall :) Men det roliga är att fast jag är ledig, så är jag hur stressad som helst. Och har hur mycket som helst att göra. Hur kommer det sig? Kan någon berätta det för mig?

Men dagen har faktist spenderats mest med Emilia, och det va ett tag sen. Har faktist saknat henne massor.. <3 Sen fick jag också träffa Vic, det gillas det med! :) Och nu så är jag hemma och Patrik drog till jobbet, för att jobba sista natten. Men frågan är, blir det en roadtrip snart eller inte? Hm..

Men imorgon bär det av till Örebro! Äntligen ska jag få köpa mina skor, jag vet att dom finns i Örebro men nu gäller det bara att hitta rätt storlek och färg! Jag ber till gud om det! Morgondagens måste: mina skor, Och databord. Hyllor och det får Patrik betala! Tihihi.. Och sen efter Örebro resan så blir det kalas.. Goa Åsa fyller år, och presenten till henne är fixad! :) Mycket bra dag kommer det bli. Men nu är det nog om detta, ska väl fixa det sista sen får jag se hur kvällen slutar (: Godkväll.


Kommentarer
Postat av: Emilia

jag gillar dig <3

2010-03-26 @ 08:28:17
URL: http://miilaaaan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0