Måndag

Det är måndag, och lovet är slut för vissa människor. haha, bra det för då är det bara att börja jobba igen ;p Och jag vill också jobba, jag vill arbeta.. Så jävla brutalt tråkigt att gå hemma om dagarna. Men vadfan, finns det inge jobb så finns det inge. Men jag ska fanimej inte ge mig med att söka!!!

Men helgen har varit helt okej faktist. Trodde det skulle bli mer bravader, men det blev det inte. Otroligt! Annars så har min helg varit lugn, jag har inte gjort något speciellt. Umgåtts med mina vänner! Ni vet, sådana riktiga vänner.. :p Och sen har jag umgåtts med min karlakarl.. Det är massa bra det. Min goding, min busunge :D
Men idag så blir det väl också bara chill. Har startat en tvätt, och ska strax börja städa och plocka lite. Annars blir min karl arg och mer gnällig.. Haha! Men han ska diska också, men som vanligt så är datorn viktigare. Men det är ju upp till han hur han vill ha det med disken. Men jag ska iallafall visa att jag är duktig och städar (ÅT HAN!!! för det är hans städvecka) och ska nog också moppa golvet :) Han är inne i en gnällperiod nu, gnäller på allt! Är alla karlar likadana eller? Men det är ju bara att nicka och le! Hahaha.. Men jag älskar han för det fast han är sur och tvär och pipig ganska mycket, han kanske också kan lida av PMS? (: Hahahahaha, nejdå älskling. jag skojade! :D Puss på dig!
Just ja, jag ska också börja kolla på presenter till några, som fyller år nu i Mars! Tihihihi =)

Nej, dags att börja kanske innen klockan tickar för långt iväg. Vill inte missa dagen heller :) Adioooooos Amigos!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0