sextonde maj tvåtusentio

Godförmiddag kanske det är? Jag vet inte riktigt..
Men igår va helt okej.. Hade Tacomys med tjejerna Sofia, Emelie, Amanda, Victoria och Frida. Tack för de roliga stunderna med skratt och tårar samt de djupare & seriösa samtalen. Tror fler tyckte det också faktist! :)

Men idag är det Söndag, och det innebär faktist att det är slödag. Fast inte för min del, jag ska faktist städa och plocka så det ser ut som att folk bor här. Vi har bestämt att jag ska alltid diska, städa, laga mat & handla och allt det där. Som en rikig hemmafru gör.. Men jag tjänar ju på't! Haha.. Han jobbar och sliter och tjänar pengar, så sköter jag allt här hemma. Det är som ett jobb det med ju! (: Får arbeta med hela kroppen jag också! Att bo med sin partner är underbart för er som inte vet. Hitta en underbar och bra partner, få ett bra förhållande med den och sen kan ni flytta ihop! (: Ni kommer njuta av det, jag lovar!

Men det va inte det jag kanske skulle skriva om. Till veckan kommer jag börja jobba mer ordentligt med mitt "telejobb". Kommer nog bli skönt att få tjäna lite cash.. Men det är nog inte speciellt mycket, men som sagt.. Pengar! Och apropå pengar, i fredags fick jag frågan om jag va intresserad av ett annan jobb. Sjävklart va jag det! Så de fick mitt namn, nummer, personnummer samt att jag hade körkort+egen bil. Det va ett plus i kanten sa hon. Men de skulle återkomma till veckan om det, jag hoppas de ringer och talar om det redan imorgon! Håller alla tummar och tår, och jag håller dom hårt också! Fan, får fan ont snart! ;p
Och sen en sak till, jag måste seriöst börja snåla nu ett tag.. Inga låna ut pengar, inge åka i onödan och sådana skitsaker. För i Juni ska jag tatuera mig och då måste jag ha pengar. Vill helst inte föra över pengar från mitt sparkonto. Dom pengarna vill jag ha till något viktigare! Typ en utomlandsresa eller något (: Ska försöka övertala Patrik att vi ska åka i vinter! Annars får det bli en tjejresa kanske? (: tihihi..

Nej, vadfan. Nu börjar jag stri om massa annat. Bäst att publicera detta och börja städa om jag ska få någonting gjort. Mobilen finns alltid med, ifall ni ska ha tag på mig. Ha en bra dag. Puss&Kram


Kommentarer
Postat av: bitterfittan

jag ska bara ta det lugnt idag (: hur går det med städningen?

2010-05-16 @ 13:28:21
URL: http://frokenbitterfitta.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0