- torsdag

Hej hallå tjena!
Igår skulle de fixa min fiberkabel, men nej tyvärr så va det inge fiber i alls i lägenheten när jag kom hem igår. Nej, vaktmästaren sa att de skulle komma idag istället och anledningen till det var att de hade en för kort/liten kabel.. Smarta muppar, smaarta! (Y) Så nu sitter jag och väntar på att de ska komma. Och jag ska ge dom min nyckel så de kan låsa.. Hmm! Ajja.. Hoppas de kommer snart, för jag ska iväg till kl 10.00!
Och 10.00 ska jag på möte på Arbetsf. för att jag ska få börja ha praktik snart också! Och spara mina stämpel dagar också, grymt skönt! Och som jag sa en gång förut - praktik kan leda till jobb. Fast jag har ju extra knäck överallt känns det som! ;P Men vad gör det? Pengar förfan! Måste ju tokjobba, så jag kan spara till utomlandsresa ju. Och den resan ska bli inom kort! :) Loove!

Annars idag så ska jag väl inte göra något speciellt vad jag vet. Ska iväg och träna ikväll, sen så ska jag nog kanske umgås med Evelina. Jag vet inte än, vi pratade om det förut iallafall. Så vi får väl se senare vad som blir :) Men just ja, jag ska flytta till hus också! Så ni vet.. Jag fick en order om det förut! :D Gött, ett huuuuus för mig själv nästan ;p Den andra jobber ju hela tiden ;b hiihihihihihi ;);)


Men nej, nu ska jag gå ut och se om de dära jävlarna kommer eller inte. Sen hämta upp jullan, och sedan dra till Arbetsförmedlingen för ett möte. yey! Peace and Love!


Kommentarer
Postat av: Anonym

hallåååå! vem är den andra? tell meeee!

2010-11-05 @ 21:43:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0