Miiiip!

Nej, det blev inge hockey och det blir nog antagligen inge Mörttjärn heller.. Jag som väl va sugen på något roligt, nej jag får ingenting utav det. Inte undra på att mitt humör försvinner. Sen krånglas det hit och dit, jag är inte förvånad. Sen vet man inte vad man ska säga när man inte vill vara med en annan person för att den inte ska börja må dåligt och allt. FAN, varför just jag jämt?!

Skitsamma, jag är likgiltig till allt just nu. Så jag ska duscha, och så kommer nog Ica om en liten stund. Eller jag dushar nog sen när hon har kommit istället. Sen får vi väl se vad som händer, kanske drar ut. Eller vänta, har jag råd med att bara vara ute och åka och köra runt? Hmm.... Egentligen inte! Så vi får väl gå dit vi ska! :) Haha, fan vad irriterad jag är. Blir nog en promenad till Ica-affären snart och handla något gött! Sötsug kanske? Jani, ingen som vet. Nu ska jag iallafall plocka lite här hemma och få iordning. Kan inte se ut hur som helst. Peace....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0