Tisdagsmys

Från Söndagsmys till Tisdagsmys, hmm inte illa! :)
Men från i Söndags har jag faktist haft nabbesök, utav E. Och nej, det är ingen kille för er som tror det! Eller?! Nej, det är det faktist inte. Det är Emelie som har sovit här 2 nätter! :) Haft väldigt mysigt! Igår så bajade vi bullar, och de blev fraktist goda ;p Det trodde jag inte, men de blev lyckade :)

Och idag så har jag varit med raringen Eve på långpromenad med hundarna, och de va helt slut! Och sen blev det träning på kvällen. Jag är helt slut! Så jag undrar om hur seg jag kommer vara imöra? ;b Det märks!
Men nu under kvällningen så har jag haft en annan E på besök. Fan, vara E idag ju! :) Men idag så va Emil här och hälsade på och pratade lite. Mycket trevligt! Men han drog hem, så nu är jag själv :) Skönt att vara själv för en gångs skull :) Men alltid skönt med sällskap ju! Iaf när man är van med det... AJJA, nu är det som det är! För hoppas på det bästa, kanske slutar i någonting bra i slutändan?


Men nu ska jag se på tvn en stund, och sedan lägga mig i sängen för att få sova ut. Ha en bra kväll, och sov gott. Imorgon väntar nya utmaningar.



Snälla, prata?


Kommentarer
Postat av: evelina

du är en raring ;D idag blire ännu mer träning, taggad? ;)

2010-10-20 @ 09:49:39
URL: http://evelinahillbom.blogg.se/
Postat av: lovisa

Hej!

gillar du makeup & gratis presentkort?

Jag blev nyligen medlem på en sida där man samlar poäng genom att bla. bara besöka hemsidor. då man fått tillräckligt med poäng får man ett presentkort hemskickat; HELT GRATIS!

Om du inte redan är medlem och vill bli medlem

klicka här: http://www.gratismakeup.se/?r=246371



Annars får du ha en fin dag!:)

2010-10-20 @ 10:33:28
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0