Fredag

Jag är brutalt trött, fick för ltie sömn tror jag. Fan.. Att ha nattsällskap gjorde inte saken bättre, fick bara mindre sömn! :p hahaha! =)=) Men idag ska jag vara hundvakt, tills imorgon. För mina föräldrar och bror ska till gävle, och jag får inte bli med. Eller, jag blir inte ens tillfrågad! (Y) Men en annan får tydligen bli med.. Tack pappa, det värmer när du gör såhär. Men jag och Rambo ska vara hemma hos mig då, men hoppas nu han (Robin!!!) har hittat min jävla boxer! Fan, jag är brutalt irriterad på han. Vill se på tv jag med. Så jag ska sysselsätta den dära pöjken idag/eftermiddag/natt tills han hittar den! För jag ska ha den, thats it!

Men kväll blir det lugnt, ska ju vara hundvakt som sagt. Ska laga mig en god maträtt till ikväll också, tror jag får sällskap ikväll också. Eller, en matgäst rättare sagt! ;p Men men.. Får väl se, kvällen är ju inte här än. Peace out!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0