DAG 6 - En dålig vana jag önskar jag inte hade.

Okej, jag erkänner... Jag biter på naglarna. Mén jag kan även erkänna att det är mycket bättre nu för tiden än förr. Nu biter jag lite bara när jag är nervös eller oerhört utråkad. Och det händer ju inte specillt ofta längre att jag är! ;D Men det kommer ju dagar som jag har det. Men måste köpa mig sånt där som man "målar" på naglarna, så slutar man bita på dom.. Förslag på något sådant?

Och sen har jag en ful ovana att handla nya handväskor  & mobiltelefoner. Men mobilfronten är väldigt lugn sedan jag köpte mig min iPhone4. Så jag måste berätta att det är den bästa telefonen jag har haft! Man kan göra allt med dom ju. Tips från mig - köp dig en!


Kommentarer
Postat av: Klara

Hej! Ursäkta jag stör men jag har just fått reda på att man kan få en gratis domän till sin blogg så att man slipper skriva .blogg.se istället för bara .se. Kolla in hur du gör på: http://www.gratisdoman.se/Register.asp?r=3069

2011-08-16 @ 15:23:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0