Gifte sig med 78 kvinnor

Detta läste jag ur aftonbladet nu på morgonen.


NEW YORK.

Polygamisten och den självutnämnde profeten Warren Jeffs kan ha haft upp till 78 fruar. Flera av dem var minderåriga. I går dömdes han till livstids fängelse plus 20 år för att ha förgripit sig på två av dem. När övergreppen skedde var flickorna bara 12 och 15. Samtidigt som en jury i Texas meddelade domen släpptes ett fotografi på 50 av polygamistens unga fruar.

Jurymedlem grät öppet
På bilden (kolla länken) har de samma präriefrisyrer, liknande pastellfärgade klänningar och ler alla mot kameran. Under rättegången fick juryn höra chockerande bandinspelningar där Jeff instruerar flickorna hur de ska tillfredsställa honom sexuellt och höra honom ha samlag. En av jurymedlemmarna grät öppet i rätten när bandet spelades upp.

”Våldtog en rad flickor
Jeffs, 55, var ledare för samfundet FLDS, Fundamentalistiska Jesu Kristi kyrka av sista dagars heliga. Åklagaren hävdade att han våldtog en rad flickor och till och med utsatte en syskonson för sodomi när pojken bara var fem.

Fruar höll fast flicka vid våldtäkt
I rätten avslöjades det att några av Jeffs fruar höll fast den tolvåriga flickan när han våldtog henne. Ett av åklagarens nyckelvittnen var Rebecca Musser. Som flicka giftes hon bort med Jeffs pappa. Hon uppgav att det fanns sängar i sektens tempel där medlemmarna såg Jeff våldta unga flickor och att de kunde videofilma övergreppen. Det tog jurypanelen mindre än 40 minuter att komma fram till att Jeff var skyldig.


Taget ifrån Aftonbladet.
Källa: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13444104.ab 



Egna ord:
Varför så många fruar? :S Gillade han giftemålen? För då blir ju kvinnorna "hans". Eller så gillade han ortroligt mycket s*x? Men vad vet jag? Kan någon ha en aning?
Och sen att de va minderåriga.. Lite utav pedofilhållet också verkar det som... Ur artikeln: "utsatte en syskonson för sodomi när pojken bara var fem". Någt står inte riktigt rätt till!!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0