Min helg

Sammanfattning utav min helg.
Fredag: Blev det umgås med några vänner, och sedan bar det iväg till stallet. Träffade många nära och kära där. Va väldigt trevligt. Sen fick man även se lite andra saker som man inte trodde va sant. Så mycket skit folk har snackat, sen umgås dom med varandra iallafall. Folk alltså! ;D Hahahaha. Men för övrigt så blev det en lugn Fredag, för jag skulle köra bil på lördagen..
Lördag: Då va jag dum nog och tog på mig uppgiften att vara chaffis åt Linus, Johannes & Niclas till Karlskoga. Det var ju STCC i Gelleråsen, som ligger strax innan Karlskoga. Så dit blev det, va där i några timmar sen hem till Hällefors. Men jag va ju så trött, så under halva tiden vi va där, så la vi oss ner i värmen. Jag hade min tröja som kudde, jackan som skydd emot huvet (får lätt ont i huvet) och sen solglajjerna på. Och vet ni vad, jag somnade! Fast det va oljud! Speakern talade, racet va igång (vroooooooom!!!), folk gick förbi mm. Men jag sov en liten stund, fan så pigg jag blev sen. Jag kan erkänna att det va lite skönt! ;)
Men sen blev det hem, och då blev det så att jag fick träffa Emelie en sväng. Och sen fick Maya leka med Emelies hundar. Så det blev en tidig kväll där med.
Söndag(igår): Då gick jag upp tidigt, 8.30 tog mig en lagom lång promenad med Maya. Skönt! Sen hände jag tvätt, gjorde iordning frukost, väckte Johannes och slog på en film. Men sen så blev det 4hjulingstur! Fredrik, Johannes, Niclas och Emelie blev med på turen. Men Emelie fick vända, fick pyspunka! :/// Synd. Men vi andra åkte, och åkte och åkte. Det blev 8 mil, på 4hjulingen. Sen blev det mat i Strömsdal, och sen fortsätta att åka. Men fan så kul det va, och lite skitiga blev vi allt.;) Men kul hade vi.
Sen blev det en lugn kväll och läggdags tidigt. Det va även premiär för BingoLotto. Och där blev vi inga miljonärer inte, men nära en ny tv. Ett jävla fucking nummer va det son fattades. Typiskt!! Men men, är man med i "spelet" så får man spelet tåla ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0