OBS!!! MÅSTE LÄSAS!

Ola Rapace - Ola Rapace - Ola Rapace - Ola Rapace - Ola Rapace - Ola Rapace

Sävsjöns vackra landskap inspirerade till ett filmmanus. Filmen spelas in i mitten av augusti och skådespelaren Ola Rapace kommer att sprida stjärnglans över Sävsjön. Tyskan Lena Knauss var på semester i Sävsjön förra sommaren. Hennes familj äger en liten stuga och hon tillbringade mycket tid i naturen. I slutet av den här sommaren återvänder hon för att förverkliga filmidén som hon burit på.
– Ensamheten och tystnaden inspirerade mig att berätta en intim historia om en kvinnas längtan och inre konflikter, säger hon. Hon är väldigt nöjd med att kunna göra filmen på samma plats som idén föddes på.

Kortfilm
Filmen är en kortfilm och heter ”Anden som jag frambesvor”. I filmen talas både svenska och tyska. Den kände svenske skådespelaren Ola Rapace kommer att ha en roll i filmen. Filmens manusförfattare är ivrig att lära känna svensk filmindustri lite bättre. 
–  Jag hoppas att skapandet av den här filmen bara är ett första steg mot svensk biofilm och kommer att följas av många fler, säger hon.

Liten budget
De hoppas kunna visa filmen även i Sverige. För tillfället samarbetar de med tysk tv men har förhoppningar om att SVT ska bli intresserade när filmen väl är färdig. Eftersom ”Anden som jag frambesvor” är en elevproduktion, har de en liten budget. Lena Knauss hoppas på hjälp från de som bor i Sävsjön. De behöver folk som kan ställa upp som statister och som kan erbjuda sängplatser för medlemmar i teamet. Dessutom behöver de någon som känner till terrängen. Hjälpsamma Sävsjöbor kan kontakta cosima.deglerfilmakademie.de. Filmen spelas in från mitten av augusti till slutet av månaden.


Man kan ju inte  direkt påstå att han är ful! Eller vad säger ni?



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0