Sant?

Hällefors - byn där ingen kan hålla käften, eller stå för vad man säger. Välkomna!



Nu är vi tillbaks där igen, på samma ställe som en gång i tiden. Det handlar om en enda jävla tjej.
Du ska sno mina vänner (det är du för jävligt bra på), du är nästan alltid negativ till saker, allt ska gå i din väg, du försöker förstöra för mig, du försöker att knäcka mig. Varför håller du på så? Är jag så jävla bra, så du är avundsjuk på mig? haha, JA de tror jag! ;)
Och då ställer du dig frågan "varför skulle jag vara det?". Jo.. Jag har allt som du inte har..
Såhär: 1. Jag har ett fint jobb, 2. Jag har en underbar pojkvän, 3. Jag är t.o.m. sambo, 4. Jag har körkort, 5. Jag har en bil, 6. Jag har en hund, 7. Jag har sanna vänner, få men äkta, 8. Och sist men inte minst, jag har ett liv!

Vad har du? Ingenting utav detta. Så varför vara så emot mig?
Du måste seriöst vara avundsjuk alltså! :)


***
Okej, jag bryr mig och är väldigt nyfiken på folk och vad de gör. (men är man inte nyfiken så får man inte reda på någonting! ;)) Men jag står för det jag säger och gör iallafall. Och ja, folk får vara vänner med vilka man vill, men som jag sa igår. "snacka inte skit ena dagen om den, och älska nästa dag". Är man rädd för något då? Rädd att någon ska hata en? Så what? Ingen är perfekt, du kan inte vara älskad utav alla. För det är du verkligen inte!!!!!! ;)



Kommentarer
Postat av: Julia

lugn nu sara ;D

2011-08-19 @ 10:15:11
URL: http://juliaberg.se
Postat av: Emilia

är det inte bättre att skaffa dig riktiga problem med verkligheten? :)

2011-08-19 @ 16:34:54
URL: http://miilaaaan.blogg.se/
Postat av: ...

varför inte bara berätta vem du menar i stället, du säger att du står för det du sägen men enda skriver du inte personens namn säg det du tycker till personen i stället för att snacka skit bakom ryggen? eller är du för feg? om du säger vem du menar säger jag med jag är !!! fast du är säkert för feg för att stå för vad du säger!!!

2011-09-19 @ 11:17:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0