Svar

Det är kul att folk ska vara uppkäftiga, utan att nämna ett namn.. Varför ens kommentera då? Tydligen så vågar man inte stå för vad man säger.. Feeeeeegiiiisar! ;)

Från den "roande tjejen":
"Hahahah herregud. Om nån är avundsjuk osv så är det väl ialla fall du, ska lägga sig i allas liv. så fort någon har skrivit att den personen är glad är lagt ut någon bild på till exenpel facebook så ser man en kommentar från dig, alla jag känner är iaf jäävligt trötta på dig och ditt skitsnack här och där. till och med jag som inte ens känner dig? Så sluta ge folk skit nu, sjukt störande. Tack på förhand"

Svar: Om du nu inte känner mig, varför bryr du dig överhubetaget om det jag skriver? Varför bry sig om folk man inte känner? Skitsnack, det är verklighet för dom som inte ser de. Haha, ge golk skit? Jag säger vad jag vill, till vem jag vill. Och varför är du så jävla intresserad utav det jag skriver? VAVAVA? Har du inte bättre för dig? ;) Sen så lämnar man inte ens ut sitt namn, vilken fegis. Kommentera inte, om du inte står för vem du är och vad du säger! :) pusss!


Från "noname":
du är avig för hon får mer än du får:D:D

Svar:
Vem har sagt att det är en hon? ;p Som jag skrev innan, lämna inte en kommentar om du inte står för vem du är. Det betyder ju att du är rädd. ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0