Mord i byn?

Det har hänt lite grejer här i våran lilla "stad".

I måndags kom det ut att det hade skett ett "mord" här i Hällefors. Ett äldre par, en man och en kvinna. Kvinnan hade legat död i 2 dagar innan 112 blev kontaktad. Enligt lite andra källor och skvaller här i våran by så säger de att de hade bråkat och sen hade hon dött utav någon anledning. Men orsaken till varför hon dog är ännu inte klart. Men tänk er, legat i 2 dagar i värmen i ett hus. Fan vad det skulle börjat luktat! Fy och bläääää! Blir att må illa av bara tanken av en lukt på ruttet kött...

Såhär säger NA den 2 augusti; 
En kvinna har hittats död i sin bostad i norra länet. Hon misstänks ha mördats – av sin sambo.
I söndagskväll åkte polisen till parets bostad i norra länet.
– Mannens sambo anträffades död. Sent på kvällen anhölls mannen misstänkt för mord, säger åklagare Inger Sanström. Mannen är anhållen på den högre misstankegraden, sannolika skäl. Om kvinnan hade några synliga skador på kroppen vill Inger Sandström inte kommentera.
- Jag tror att hon ska obduceras i dag. Utredningen ska få rulla på lite innan jag ger några kommentarer, säger hon.

Mannen var hemma i bostaden när polisen kom i söndags.
- Han ska ha ringt någon och pratat om att sambon var död. Sedan ringde man 112, säger Inger Sandström.
Ett kort förhör gjordes med mannen på söndagen, och ett längre på måndagen. Han förnekar brott och har berättat en del om kvällen. Enligt Inger Sandström har kvinnan ingen känd sjukdom.

Källa: http://na.se/nyheter/2.2212/1.1304703-man-gripen-for-mord 



Men sen när man läser på aftonbladet så släppte de den dära mannen. Varför? Dödsorsaken va ju inte ens klar! Igår skrev dom på AFTONBLADET
Den 61-årige man som suttit anhållen för att ha mördat sin sambo utanför Hällefors släpptes på onsdagen fri. Det finns för närvarande inte tillräckliga skäl att begära honom häktad. 
- I nuläget kan jag inte bevisa att det rör sig om ett mord, säger Sarah Hajslund Hansen, vice chefsåklagare i Örebro. Mannen anhölls i söndags då den 63-åriga kvinnan han bor med hittades död. Utredningen fortsätter, dödsorsaken har fortfarande inte fastställts.


WTF?! :S 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0