Söndag

Hmm.. Redan Söndag. Ibland önskar jag att helgen va lite längre.. Finns så mycket man vill göra och som man inte har haft tid med. Mer julstäda + pyssel, slå in alla paket, göra iordning en del rum, bära bort möbler/grejer som inte vi ska ha, göra om badrummet, även göra om i källarn, möblera om, tapetsera om, bygga en ny altan, ge ett nytt hem åt "gullan" (fisken). Jani, finns bra mycket mer att göra om man vill och har lust! Jag vill ha klart allt! Så det äntligen blir "vårat" hem. Fan vad skönt, då är det bara att slappna av och njuta av dagarna, och framtiden såklart.

Men imorgon så är det tummen ur röven och börja städa, på allvar! Älskling jobbar eftermiddag så jag får städa själv här till en början. Han tar förmiddagspassen och jag eftermiddagspassen när det handöar om städningen. Önska oss lycka till! För nu jävlar ska det hända grejer...

Nej, nu börjar filmen på 5an. Så nu är det att inta viloläge i soffan och samla krafter för en hård kommande veckamed både jobb och slit och städ här hemma. Ha en bra myskväll på er. Kram.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0