Glad midsommar på er! (:

Hejsan. Ja, jag måste börja med att berätta att jag äntligen har jobbat sista natten i Nora! Så jag behöver aldrig mer åka dit, inte för att jobba iallafall! Så jävla glad va jag när jag åkte hem, när jag kom närmare och närmare Hällefors. Och sen sov jag i ca 4 timmar, sen åkte jag och överaskade älskling med Strömsdal! Vilken snäll tjej jag är. Kommer på sådana ideér sådär spontant. Och sen är jag så underbart glad, även för att jag har fått massa lön! Och sen dom där pengarna ifrån SEB som vi inte trodde fanns. Så nu jävlar har jag pengar alltså, eller dom ligger på mitt sparkonto! Men ändå! ;b Det är en del där, och det mesta har jag jobbar ihop och tjänat själv!
Och sen på Måndag börjar jag jobba på Ovako, börjar inte förens 0800 då. Så lite sovmorgon fick jag allt, men börjar 7 de andra dagarna tror jag.

Men annars idag; Det är ju Midsommar! Men som vanligt så är det adlrig fint väder på midsommar. Moster och mosters gubbe är här redan i stugan. Men kusinerna kommer ikväll, får träffa dom imorgon! (: Kusin Tomas har med sig vatten skotern, så det blir nog leka med den och jag ska inviga min våtdräkt. Men på dagen idag så ska vi till stugan och äta mat och må gött, för ikväll är vi bjuuuuudna på paaartäääääy! Kommer nog bli superkul, är redan taggad till ikväll. Så dagen kommer nog att bli mer än lyckad tror jag.
Så jag ska gå och göra mig iordning nu, och sedan åka iväg. Ha en underbart bra dag ni också. Kram!

Och en annan sak;
Jag har klippt mig, eller Tolan har :)


Men kommer lägga ut en bild på kvällens outfit and frisyr sen i ikväll. BBL!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0