Lady Gaga

Jag har alltid undrat varför Lady Gaga klär sig så som hon gör. Är det liksom "hennes grej" eller får hon extra betalt för det? Det är inte så att jag tycker illa om henne eller något alls sådant, utan jag diggar henne och hennes stil. Men som jag skrev, varför gör hon så som hon gör? Vad får hon ut av detta? :)

Här har vi en köttklänning. Liksom, vadå köttklännig?! Är det inte kallt, luktar det inte äckligt? Jag menar, folk tycker att rått kött luktar äckligt, så ska man uppträda med detta? Och vem kom på idén? :p Lite häftigt är det, men ändå. Vem sätter på sig en illa-luktande klänning? En annan tar inte ens på sig en klännig/kläder som har legat i smutskorgen i några dagar som kanske har börjat lukta lite sunket... Eller?  
 

En rymdklänning? Har hon upptäckt Saturnus?


Oj, då kom vi till paradiset. Man vart fan är det dära jävla paradiset? Jag vill också dit!


Vad fan är detta då? Huvudbonad? :P



Någon mer som har lite åsikter om Gaga? Som jag skrev, jag tycker inte illa om henne eller något alls. Jag tycker hon är cool, men undrar vart fan alla ideér kommer ifrån.

*Är det musiken som gör att kläderna blir häftiga, eller är det kläderna som gör hennes musik bra? Eller är det bara för att hon är som hon är?..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0