Torsdag

Kan nästan säga att jag har tagit helg nu, för jag jobbar inge mer denna vecka. skön va?! Nej men jag har inte helg, jag är ledig natt för att jag ska på kurs imorgon fm. Ensam.. Känns så himla skoj! Nej. Men det är som det är, vad sk man göra liksom? Det va ju chefen som tyckte jag skulle gå på det.
Imorse skulle jag egentligen gått upp i tid, men det funka ju inte! Skulle gått upp vid 1 tänkte jag, men nejdå. Somnade om, sen kommer min andra väckarklocka hem och ska väcka mig, men han är inte heller så bra väckarklocka. Han la sig ner och somnade han med. Så vi steg upp kvart i 5 idag igen! Så jag kommer ju aldrig kunna somna ikväll! Jag kommer aldrig kunan gå upp imorrn bitti heller! Åh, kommer jag gå och grubbla över det istället. Inte bra! 

Men det är som det är, ska iallfall gå ut och gå vid 19.00 med lilla söta Fredrika och hoppas att en del grubblingar försvinner då. Be Back Later.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0