Torsdag

OBS! Positiva & Arga ord - blandat!

+
♦ Jag har ju inte ritkigt talat om det än, men jag skrev ju i DETTA inlägg att jag skulle ringa om jägarexamen. Kolla om det är något på gång eller om  det blir efter vintern. Och skulle vi bli folk så skulle vi köra igång, så han skulle återkomma med information senare. Gud så spännande, jag är bra nyfiken och så. Hoppas jag blir mer intresserad! (: För jag kommer även börja träna Maya på jakt!
Och apropå jaga.. Anna ringde mig igår och frågade om jag ville bli med på lördag ut och jaga älg med henne och hennes pappa. Och det tackade jag ja till, fan så spännande! Så ni alla för önska mig lycka till och hålla tummarna på att jag inte skrämmer iväg älgarna.. ;) Tack Anna för att jag får bli med! ♥ tiihi! :*
♦ Igår så va det ju kräftskiva med jobbet, det va väldigt trevligt och jag fick smaka kräfta jag med. Jag slapp även skala, för de va så snälla emot mig där borta så de skalade åt mig ;b Typ 2-3 st bara, men ändå. Tack, det va faktist väldigt trevligt!


→ Men jag skulle ha bowlat igår med korpen, men tur så ställde Johannes och kusin Robin upp som också va med i laget, men tråkigt nog så förlorade de med 6-0. Nästa gång vinner vi! För då ska nog jag och Maria vara med! Fick även reda på att en speciell individ va där nere o bowlinghallen, tur att jag ej va där. Vet inte vart jag skulle tagit vägen.. 
→ Men idag är det fan en bra jävla jobbig dag! Gud så arg jag är, ingenting funkar som det ska. För det första så hade jag ställt klockan fel imorse, den stod på 7 istället för 6 (jag som börjar 7). J ringde och väckte mig halv sju. Sen så fick jag skynda mig på med kläder & ut med Maya. När jag kom ut, så skulle jag sätta i sladden till bilen så kupé-fläkten skulle köra igång så självklart va sladden för kort, eller så hade jag ställt bilen för långt ifrån. ÅH vad Sara blev glad! Men jag körde fram bilen, och kupéfläkten starta (tur!!). Jag fick även hoppa över frukosten, men som tur va hittade jag yoggi i kylen som jag tog med och drack nu på morgonen. Men sen till riktiga frukosten vid 9.30 så självklart glömde jag mackor till det också...... TYPISKT!! Men som tur va så kom mamma med ett par mackor. Sen så är dagen lugn hittils.
Men jag har även glömt bort att jag ska på sponsor-bowling idag, eftersom min far sponsar bowlinghallen i Hällefors. Åh, jag som hade bokat in gym med Jessie.. Typiskt! Men jag får ringa henne och fråga om hon ska med, eller om vi kan börja med gymmet nästa vecka när det finns mer tid. Hon är inte så svår att prata med! ♥


Nej vadfan, nu får ni andra ha en sådan jävla bra dag. Hoppas ni får en bättre morgon än mig!
Puuuuuuss va!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0