- Never forget

Till en gammal vän. Jag försöker, försöker och försöker. Oavsett vad jag än säger så bryr du dig inte. Jag försöker göra dig glad, men får ingen respons. :/ Du bara bryr dig om allt annat, och om alla andra. Eller så har du bortförklarningar på saker. Har även fått reda på att du har gått bakom min rygg, det som du lovade att du aldrig skulle göra. Det vi en gång hade, va något så otroligt roligt. Vi gjorde allt. Sen lämna du mig, bara sådär, du försvann. Varför? Gör jag något fel, eller har vi vuxit ifrån varandra? Kan du förklara? I glädje, sorg eller arga miner så finns jag vid din sida, kommer alltid att göra det. Glöm aldrig det! ♥


Vill publicera detta till mina nära och kära vänner som jag har. Till dom som har stått vid min sida hela tiden.
Ni som jag har som vänner fortfarande efter allt vått och torrt, jag är otroligt glad att jag har er. Ni ger mig energi, ni ger mig glädje, ni ger mig lust till att göra saker. Er kan man prata med. Jag litar på er till 100! Hoppas ni kan göra det med mig. "En som söker en vän utan "fel" så finner man inga vänner." Och ja, alla gör fel. Även jag. Men alla har rätt till andra chans.
Jag vet, en del har pratar jag inte så mycket med. En del pratar jag ofta med. Men bara för att vi exempel inte pratat på en vecka så betyder det väl inte att vi är "mindre bra" vänner? Eller?! För det vet jag en del som tror och gör så. Men sådan är inte jag.

Men iallafall - Jag älskar er, otroligt mycket! ♥♥♥


Kommentarer
Postat av: ica

Jag älskar dig hjärtat! <3

2011-09-02 @ 10:20:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0