Återigen förlängt.

Har nyss fått beskedet att jag har fått jobb till årskiftet! Jiippiii..!!! :D :D  Men det blir den 8:e gången som jag får förlängt och jag har varit här i 15 månader. Inte dags att ge mig "tillsvidare"?
Det känns otroligt skönt att ha jobb, men jag har tröttnat på att bara få månadsvis hela tiden.. Ge mig fast! Jag sitter på en tom tjänst, och jag kan ALLT på detta jobb. Kan dataprogrammen, kan med truckar+travers, vad som finns i hyllorna (jobbar på ett förråd!), vart det ligger, kan godmottagningen, kan med att skicka paket osvosv.. Jag har även gått en kurs förra veckan om fakturor, och så ska jag på en beställar utbildning i September. Det känns väl helt okej, men jag skulle bli otroligt glad när dom kommer och ger mig fast eller "tillsvidare" som det nu heter! :)
 
Jaja, bara att höjja humöret och låta det hållas i 4 månader tills jag får nästa besked! :)
Vad kan man göra liksom? =)


Kommentarer
Postat av: Jaaru

Du "kan allt" på ditt jobb, men du sitter och bloggar på arbetstid ganska ofta.. Hmmmm....

Svar: Gud så roligt med en negativ kommentar! ;) Ja, det kan jag. Och vet du vad, vi har faktist raster. Och raster tar vi när det blir lugnt, och då tar jag chansen att skriva. Och dom rasterna brukar inte bli långvariga direkt.. Men jag är kvick att skriva, så då går det unna. Var det något du ville komma med?
Och du behöver inte yttra dig för mycket om du inte vågar lämna namn eller adress. Ingen idé! =) Iofs kan jag se vart ip-nummret går.
Sara

2012-08-30 @ 20:21:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0