Fredag

Denna vecka har gått alldeles för fort... Men det ska bli kul att komma till jobbet på Måndag.
 
Idag så är det lite mycket på schemat. Jag ska packa och leta fram allt som ska med imorgon (papper, koppel, vatten, vattenskål mm), jag ska handla mat till matsäcken, jag ska tvätta bilen och så ska Maya badas. Hur ska jag hinna? =) Ja, det vet man aldrig. Kanske bäst att börja nu? ;p  Haha, neee... Inte riktigt än! =D Jag och Maya tänkte njuta lite av solens strålar ett tag medans dom är framme :*
 
Ikväll så har jag inga större planer direkt. Självklart packa klart med det jag inte har hunnit. Kanske blir en "ute" kväll eller om jag tar det imorgon om jag orkar. Ska ju bort hela dagen, från 7.30 och sen vet jag inte när vi kommer hem riktigt. Så, vi får se som sagt... Kvällen är inte kommen ännu. 
 
 
- Betyder jag ingenting för dig? Jag är bara ett eländigt tidsfördriv när det passar dig. Jag trodde vi hade kommit över detta, men tydligen så hade jag fel. Jag tänker inte "kämpa" för någon någon som inte ger mig någon respons tillbaka. Du förstår inte att jag har också känslor och att saker kommer fram? 
Om jag nu betyder mycket för dig, så får du bevisa det också.


Kommentarer
Postat av: Sanna

Min älskade Saris! Hör av dig så tar vi en kaffe imorgon när du kommit hem om
Du orkar <3

Svar: Hej Sanna. Jag glömde skriva, men hör gärna av dig du :D har tid imorogn också :D <3<3
Sara

2012-08-10 @ 20:59:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0