Söndag

Det gick bra igår på utställningen. Läs på meriter.
 
Men idag så blev det en sväng till Örebro, och IKEA bara sådär. VI handlade en rullgardin till sovrummet, ett sängbord, gardinstänger, galgar och lite smått och gott. Vi möblerade om uppe, så vi har inte allt på plats än. Lite tavlor och sånt har vi inte handlar, men det kommer.
Och nu så har det varit en lugn dag, och det är lika bra det. För imorgon är det tillbaka till verkligheten och jobb. Det ska bli skönt att börja jobba. Yey! Sen så får jag även hoppas att jag får reda inom kort hur det blir med jobb. Fast, eller inte fast... Det är frågan! Nu när semester är slut så är de hårda tag som gäller återigen. Inte myclet godis ätande, eller läsk och sånt. Jag ska bli stenhård på det, försöka iallafall. Mer träning också.
 
Och idag är det "bara" 2 veckor kvar tills det är lydnadstävlingen, och Maya har INTE börjat löpt än. Hoppas hon
håller sig, hoppas! Jaja, ananrs har det inte hänt så mycket mer. Nu ska jag inta soffläge en stund, innan läggsdags. Ha en bra kväll, kram på er!


Kommentarer
Postat av: Emelie Engberg

Sandtag! Kanon att bygga ryggar på!! Kasta boll upp för så hon får springa ordentligt. :)

2012-08-12 @ 21:13:08
URL: http://rottweilerforwork.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0