Torsdag

Igår blev det lite diverse.
Började med att åka till mina föräldrar och tvättade min bil, och så tvättade jag även deras stora bil. Fick till och med gå ner till grannen och fråga efter en pall (dom har en XC60) så jag når upp.
Efter dom aktiviteterna så åkte jag och mamma ut till ett tjärn för att bada Maya. Hon var så överlycklig. Tänka sig att en boll och vatten är så himla roligt och inte nog med det, det är ALLTID lika roligt. Och när vi kom hem därifrån så blev det soffhäng med lite glass och varma hallon. Och det är också alltid lika gott! Yummiiiiii!
En fin avslutning på "lill-lördagen". Men konstigt nog så blev det läggdags sent, så jag va inte allt för pigg imorse. Och apropå ingenting.. Johannes väckarklocka ringde 02.00 inatt...(?!?!) Och jag har ej fått svar på varför den va på. Johannes var inte ens hemma när den ringde. Hmm......... :P
 
Men även igår så blev det äntligen bestämt en annan sak. V37 så rullar bilen med mig och Maya till Värnamo för att träffa och umgås med Erika&Wille. Det kommer bli så spännande och roligt! Längtar redan dit ^^,
 
 
Och sen så kan jag även meddela er att ikväll börjar tävlingslydnadskursen. Det ska också bli superkul att börja träna med "nytt" (fast jag känner dom till viss del) folk och andra hundar som inte Maya är van vid. Eftersom hon höglöper så ska vi träna på planen bredvid den "riktiga" planen för att inte störa dom andra så mycket.
Ni får önska oss lycka till (hon kommer nog säkert vara jätte poppis!) ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0