Nej men Hej Måndag!

En liten sammanfattning om helgen
Fredag: Blev väldigt lugnt, fick besök av en gammal god vän - Tolan (Victoria R). ♥ Vi pratade gamla minnen och drack kaffe i massor, och stre ännu mer. Vad otroligt kul, och härligt att få träffa dig. Så, får göra det lite oftare. :*
Lördag: Egentligen skulle vi till Lek&Buslandet i Örebro, men tyvärr så blev det skit väder. Visste att det skulle snöa, men inte att det skulle vara blandat. Fan, då är det blixthalka ute. Inte tänker jag riskera andras liv för det. Och speciellt inte när det inte är "mina" ungar.. Jaja, men tur att det fanns annat att göra. På eftermiddagen så blev det städning hemma, lite plockining och dammsugning som ni kanske såg i förra inlägget. Sen på kvällen åkte jag och älskling till Strömsdal för att fira våran alla ♥-nsdag. Klädde upp oss lite extra, och satt där och mös ett tag. Vi drog även till med en efterrätt - glass, grädde och varma hjortron. Var så mysigt! Puss på dig älskling! Du är bättre än bäst.
Söndag: Ja, det blev absolut inte mycket. Tog det bra lugnt. Åkte till mor och far, sen kommer Ica "gånas" förbi så jag tog följe med henne på en långpromenad. Jag gick iallafall en timme, och det vad skönt. Sen blev det Tacos och bingospel! En helt okej helg.


Och idag, så vad händer då? Blir faktist en promenad med Maya, sen får vi se. Kanske ska veckohandla, det behövs. Tomt i kylen ;O Jaja, det märks.. Dagen har just börjat! Be back later, my cuties.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0