13 dagar ♥

Ja, nu är det bara 13 dagar kvar tills vi åker utomlands. 13 jävla dagar.. Nu tycker jag dagarna går alldeles för sakta. Jag vill åka nuuuuuuuu, och slippa detta skit. Slaskväder, kylan, en del idioter som man är så himla trött på. Hejdå Sverige, hej Egypten - 1 veckas värme (synd att det inte blev längre) och extra mycket kärlek den veckan. Jag lääääängtar så! ♥

Igår gick det faktist bättre än jag trodde med hundarna. De var faktist så snälla emot varandra. Det blev en promenad, sen kom det en till energimaskin på besök. Så de låg helt utslagna när svärmor hämtade sin lilla buse. Tiihi! :)




Men idag så har vi planer på att åka till Karlskoga. Både för handling utav mat, och så vill J ha nya skor. (Ja, han ville ha nya skor! WOAW!). Då kan vi träna Maya på att åka i buren. Hon har blivit väldigt trälig med att hoppa in i bilen. Kanske hände något när vi var iväg på höftröntgen med henne, då fick hon lugnande. Kanske blev lite skeptisk sen dess, kanske gjorde sig illa utan att vi vet om det? Jaja, det går att träna bort! Mer bilåkning med Maya får det bli, det borde ta bort hennes "rädsla" att hoppa in i bilen/buren :)
Men jag kom även på att det är ju korpen (bowling!) ikväll igen.. Sist jag spelade korpen va väl för 4 veckor sen eller nå. Och när jag spelade sist (för 2 veckor sen på skoj) så fick jag 183 poäng på EN serie. Ärligt! Jag som en är oproffisig spelare kände mig som "en utav de bättre". Hoppas på samma resultat ikväll. 19.00 bowlinghallen - check! √

Have a nice day.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0