Fredag

Igår provade jag på att laga en ny maträtt. Jag stekte kyckling och gjorde en champagne sås till. "Jeg må si at jeg lyktes godt." Den rätten blir det fler gånger, kanske även till en fin köttbit.

Ja, äntligen Fredag. Men inte vilken Fredag som helst utan det är "Fredag den 13e". Och min morgon började inte direkt bra. Utan det var en liten katt som skulle leka tidigt imorse, en halvtimme innan klockan ringde.. Och jag kunde ju inte somna om direkt. Då skrek/tänkte jag såhär i mitt huvud: "KATTJÄÄÄÄÄVVEEELLL!!!!!!!"  Men ja, det ska bli så skönt när vi kan släppa ut henne. Till våren ska hon bli en utekatt. Men hon ska kastreras, eftersom vi inte vill ha nå kattungar.
 Idag tänkte vi även ta oss en tur till Örebro för att umgås lite. Eventuellt äta supergod mat, och se på en bra film på bio. Men det är inget som riktigt är bestämt än. Har inte hunnit kollat efter om det är någon film som lockar än. Det får bestämmas innan min jobbdag har slutat (: Bara några timmar kvar nu, sen så äntligen helg och ledighet. Jiihuu!

Nej vad fan, nu är det frukost här på jobbet. C ya.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0