Måndag, andra dagen på detta år.

Ja, och det är även första arbetsdagen denna vecka. Känns lite kul att säga faktist! haha. Men helgen har varit lugn, iallafall för min del. Jag va nykter på nyår, fan så skönt det va. Jag hade verkligen ingen lust att göra något, inge sug på alkohol, inge sugen att träffa för mycket folk. Men sen närmare 12-slaget så tog jag med mig Icus och Creamy ut och åkte lite sen till Johannes för att få min "12-puss" i Lördagskväll.
Igår blev det en skogspromenad i sången med mamma, Fredrika, Creamy, Maya och Rambo. Vi tog oss en tur på en timme i skogen och snön, vovvarna fick vara lösa och springa av sig. Jag tror de hade roligare än vad vi hade ;D  Sen blev det hem och städa ur julen! Höll på i ca 5 h.. Jag tvättade 2 maskiner, böt gardiner i 6 fönster/rum, böt dukar+dekorationen (ljus mm), ljus-stakar och lampor, mattor etc. Har även dammsugit och plocka undan lite grejer på bänkar, röjt kartonger/tidningar och så. Äntligen är julen borta, sen fick jag även lite städning på köpet. Skönt! Byebye Christmas 2011 och in med det nya året.

När klockan ringde imorse så va det inte så pigga flickor på morgonen. (vi är bara tjejer hemma, husse som är tuppen i hönsgården var redan på jobbet..) Tittade ut, och fick syn på det underbara regnet. Maya va INTE sugen på att gå ut.. Men det va hon tvungen till. Idag ska hon även få vara själv till lunch, så det kommer ingen och tar ute henne vid frukost. Hoppas hon har skött sig tills jag kommer hem på lunch, hoppas hoppas hoppas! :)
Men eftersom jag och älskling inte hann att ta det lugnt igår (kom ju massa folk) så tar vi våran "vilodag" ikväll istället. Slå på en bra film, och inta soffposition. Även maya vet vad "soffa" betyder. Haha! ;) Men ha en bra dag, puss och kram.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0