Torsdag

Idag har jag ny fonen i handen, eller i fickanrättare sagt. Trodde inte att jag skulle tycka om den, men det gör jag faktist. Den är inte så pjåkig än iallafall! Får använda den en stund så ger jag er ett riktigt resultat ;) Haha.

Idag är det Agility-kurs! Och som vanligt regnar det lite från och till. Som vanligt när jag ska ha någon slags kurs... Varför jag alltid ha otur att nästan alltid ha dåligt väder när det är kurser? Va, va, va!? Ajja, finns regnkläder. Men IBLAND har vi tur, som förra torsdagen var det kanonväder..

Annars har jag ingenting inplanerat, blir en skapligt lugn dag annars.. Ska nog lägga mig i solariumet efter jobbet, det är faktist trots allt kyligt ute. Så lite värme skadar icke! Sen ska jag försöka leta fram en del grejer som ska med på Lördag på utställningen. För imorgon em är det kalas, sen ska jag träna hunden igen med Sandra. Ska nog träna lite extra idag medans vi väntar på "våran" tur att hoppa. Tihi, stackars Maya.. Hårdträning nu, men det behövs tamejfan. Det börjar redan ge små resultat. Sakta men säkert! :* 

Sen hoppas jag som sagt att TVn är fungerande ikväll, så man kan få slappna av i myssoffan. Annars blir jag arger.. Men hörrni! Jag har en fråga; Min pappa fyller 50 nästa Fredag. Vad fan ska man ge han i 50 års present? Han vill inte ha något speciellt, och han är motor och fiske intresserad.. Funderar på ett lite dyrare fiskespö/rulle. Kanske vore nå? Tips, råd och massa förslag önskas. Tack på förhand!


(Gammmmmaaaaaaalllll bild! Ca 5 år gammal. Ser ni mig? haha)


Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0