Men nu så

kan jag berätta lite om dagen.

Jobbat har jag gjort, sen blev det laga mat.. Blev gott faktist! Sen åkte vi till Ghn för att hälsa på, och sen hem till min mamma och pappa. De åker ju imorgon, till halmstad. Blir borta över natten också.. Så imorgon ska jag ta ut Rambo som är hos mormor innan idol börjar. Jag hoppas stort på att calle vinner! HEJA CALLE!!!!! Och sen träffa jag söten en stund, och nu är jag hemma i lägenheten. Ska snart lägga mig, för tyvärr så börjar jag skit tidigt imorgon. Bra, tjänar jag massor med pengar till Ullared & Thailiand (om vi ska med, som jag hoppas på!). Så all extra jobb till mig.. Ja tack!

Jag har också skrivit ut mitt CV som jag ska lämna runt lite. Kanske får jobb efter nyår? Hoppas på det, så träligt att gå hemma bara. Så jag ska gå ut till några ställen när jag slutat imorgon och se efter lite. Annars blir det nog en chill fredag.. Det märks! :D

Men nu ska jag kolla genom det sista på datorn, sedan lägga mig.. Upp 06.00 - yeeeeeeey! NOT! Så ha en bra kväll folket, och sov gott. Godnatt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0